Wij werken samen met ‘s werelds
beste designer: de natuur.

it´s a tree story.

TEAM 7 - meubelen op maat in zuiver natuurhout.

Sinds 1959 produceert TEAM 7 meubelen in Oostenrijk. Die jarenlange ervaring voelt u. Want elk TEAM 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk vervaardigd door ervaren meubelmakers. De productie verloopt uitsluitend in opdracht en dat verzekert maximale flexibiliteit bij het invullen van persoonlijke klantvoorkeuren. TEAM 7 beheert de volledige productieketen, van boom tot afgewerkt meubel. Zo kan het een milieuvriendelijke productie in harmonie met mens en natuur garanderen.

Gecertificeerde duurzaamheid.

Talrijke internationale certificaten zoals het Oostenrijkse Ecolabel, het EMAS-certificaat en ISO-certificaten bewijzen de duurzame en milieuvriendelijke productie bij TEAM 7. Het hout dat gebruikt wordt voor de productie van meubels is uitsluitend afkomstig van gecontroleerde, duurzame bosbouw. Veredeld met zuivere natuurlijke olie bevordert hout een gezonde woonomgeving en brengt het behaaglijk comfort in de woning - zonder schadelijke stoffen.

Made in Austria.

Het merk TEAM 7 is een kwaliteitsbelofte, onlosmakelijk verbonden met Oostenrijk. Daar heeft de verwerking van natuurlijk hout een lange traditie. In combinatie met de modernste technologie produceert TEAM 7 meubelen met de grootste precisie tot in het kleinste detail. Bovendien zijn meubelen uit Oostenrijk een duidelijk statement voor duurzaamheid: de regionale productie binnen enkele kilometers maakt lange transportafstanden overbodig en maakt een continue controle van de gehele productieketen mogelijk. Op deze manier kan TEAM 7 voldoen aan de ecologische eisen en de kwaliteit bereiken waarmee het bedrijf het toonaangevende eco-designmerk is geworden.

Designskizze eines TEAM 7 Möbels

Ontwerp op maat.

De schoonheid, het gevoel en de warmte van hout zijn onvergelijkbaar. Daarom gaan de ontwerpers van TEAM 7 altijd een stap verder uit liefde voor hun materiaal en besteden ze aandacht aan tijdloos mooi design. TEAM 7 meubelen zijn met hun hoge kwaliteit ontworpen voor het leven. Op maat gemaakte meubelen bieden tal van ontwerpmogelijkheden, ook uitvoeringen voor speciale projecten. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de individuele planningsmogelijkheden.